Swing Latino es reinventa aquest 2020 per fer front a la situació excepcional que ens ha tocat viure.
Un espectacle amb una producció de qualitat, un repertori a l’altura de la millor orquestra als premis ARC 2019, uns músics dignes de les millors bandes del país, faran de les teves festes una vetllada única i irrepetible.

Sempre tenint en compte les mesures de seguretat que s’han de complir per mantenir la seguretat de tothom.

Swing Latino apostem sempre per la responsabilitat i les bones praxis, volem mantenir la cultura viva, i la volem mantenir amb els estàndards de qualitat als que us tenim acostumats.

La Swing Latino com a guanyadors dels premis ARC a la millor orquestra del 2019, no només hem volgut mantenir el nivell, sinó que com sempre, hem intentat fer un pas endavant, perquè us ho devem a tots vosaltres per la vostra confiança i per demostrar que una pandèmia no pot parar les nostres ganes de portar-vos la festa!

Dona-li al play i comença a disfrutar de la Swing Latino 2020:

Swing Latiino premis arc 2019