ELLS SÓN ELS QUE FORMEN LA BANDA

Implicats amb el projecte i amb una gran qualtitat musical, ens fan vibrar a cada concert. No tenen por a cap arranjament , ells són els que formen la banda ?

.

…..

JOSEP JUNCADELLA SUBIRÀ : DIRECTOR I PIANISTA

Desde Súria, va estudiar al conservatori , comencen les seves dades amb bandes de primer nivell com “LA CUBANA” , capaç de prendre determinacions amb qüestió de segons , respetat i amb humor ,porta la batuta del directe.

ALBERTO VILES ALBALATE : BATERIA

Desde Barcelona, dintre de la banda és el que té més experiència. La seva trajectòria la portat al lloc que ocupa actualment. El seu tempo és nat i sofisticat amb un ampli repertori de coneixements musicals.

JOAN HERNÁNDEZ CHIVA : GUITARRISTA

Desde Barcelona, el coneixen com a “Patxi”. Llicenciat al Taller de Músics a Barcelona, ha treballat amb moltes bandes. Tot això l’ha portat a ser reconegut entre els grans del seu terreny. Actualment, després d’una parada, torna a la família.

XAVI CASAS FLOTATS : SAXOFONISTA

Desde Puigcerdà, domina totes les variants del saxo, desde el saxo tenor, fins el saxo soprano i el saxo alt. També domina a la perfecció la Flauta travessera. Llicenciat al Taller de Músics és un dels veterans amb una gran experiència que el situa en un gran lloc entre els saxofonistes.


JOSEP VALL SANTAMARIA : BAIXISTA

Desde Puig…., llicenciat a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Amb el seu “groove” nat, la seva posta en escena i la seva bogeria per la música, el fan estar entre els més grans baixistes. 

ALBERTO PEREZ JORDANA : TROMPETISTA

Desde Martorell, és un dels trompetistes més buscats i sol·licitats actualment. Músic d’estudi, on la seva professionalitat predomina dalt i baix dels escenaris com dins i fora els estudis de gravació. Ha passat per grups com “Muchachito Bombo Infierno” i a enregistrat temes en estudi per grups com Txarango, Estopa….

JORDI CUYAS HOMS : TROMBONISTA

Desde Barcelona, amb una musicalitat i una experiència gegant, el fan situar-lo en una gran posició gràcies a la seva extença formació musical. Durant la seva trajectòria, ha format part de “La Orquestra Blanes Internacional” com a Trombonista. Actualment, està entre els millors músics del seu gènere.