LES VEUS

ELS NOSTRES CANTANTS

Són ells la primera línia de la nostra orquestra , amb caràcter i un somriure de costat a costat, ens fan ballar desde la primera nota fins a l’última, autèntics SWING .

Els vols conèixer ?

….

MARC PINHAS ANTOLI

Desde Barcelona i amb la seva actitud polifacètica, destaca tant a dalt  com a baix dels escenaris. Si parlem de música moderna, ell és el “Michael Phelps” dels estils que la predominen.  Una veu amb qualitat capaç de fer-te viatjar al temps de les millor orquestes . Un Swing en estat pur .

ANDREA AGUSTIN COMPTE

Desde Mont Roig del Camp i amb els estudis superiors cursats al Liceu, la seva professió i serietat la fan predominar en el món del cant clàssic. Una veu que et deixarà sense paraules. 

ANNA ROCA  BAJONA

Us presentem la nostra mezzo-soprano Anna Roca Bajona, nascuda el 9 d’octubre de 1988 a Solsona on encara resideix. Als 16 anys comença la seva carrera musical inspirada pel seu pare que va ser cantant a l’orquestra Solsona 70 i a l’Orfeó de Solsona. Ella començà en un grup de gospel on conegué el seu mentor amb qui va formar un cuartet amb el que va actuar durant 10 anys fins al naixement del seu primer fill el 2015.

Al 2019 va reprendre la seva passió a la Swing latino.

RAUL BLESA MARTINEZ

No cal presentació , una de les veus que acompanyen l’espectacle de la Swing amb caràcter i motivació.


Traducir
Follow by Email
YouTube
Instagram